IJmuiden,
11
maart
2015
|
09:41
Europe/Amsterdam

Word Fundrunner en kom in beweging voor de KNRM

Help de KNRM de FundrunnerCup winnen

Iedereen kan dankzij de nieuwe Fundrunner app zijn dagelijkse activiteit omzetten in een gift aan de Koninklijke Nederlandse Reddingmaatschappij (KNRM). Al uw wandel-, fiets-, hardloopactiviteiten kunt u laten sponsoren door bedrijven die goede doelen een warm hart toedragen. U hoeft geen sponsoren te zoeekn, dat is al voor u gedaan. Op uw beurt bedankt u hen via social media. De gratis app is voor alle Android en iPhone gebruikers beschikbaar.

Om zoveel mogelijk mensen aan het Fundrunnen te krijgen start op 12 maart de FundrunnerCup. Een 10-daagse wedstrijd waarin wordt gekeken welk goed doel de meeste mensen aan het Fundrunnen krijgt. Het winnende goede doel krijgt de FundrunnerCup mee naar huis en een mediacampagne ter waarde van €45.000,- beschikbaar gesteld door Santé. Tevens zal er ook een Sony Xperia Z2 Tablet te winnen zijn voor de Fundrunner die in deze 10 dagen het meeste geld ophaalt.

FundrunnerCup

De KNRM organiseert op 12 maart de aftrap van de FundrunnerCup in IJmuiden, Haringkade 2, bij het hoofdkantoor. Iedereen is vanaf 12.00 uur welkom om samen te wandelen met en voor ons. Andere goede doelen organiseren op andere plekken in Nederland een soortgelijke activiteit. Elk goed doel zal op basis van GPS een ‘letter’ lopen, zodat aan het eind van de dag we met z’n allen ‘Word Fundrunner’ door heel Nederland lopen. De KNRM maakt de letter D. De deelnemers worden teruggebracht per reddingboot.

Zo willen we gezamenlijk zoveel mogelijk bekendheid geven aan de Fundrunner app. Aan het eind van de 10-daagse wordt bekend gemaakt  welk goed doel de FundrunnerCup heeft gewonnen en  Fundrunner 2015 is geworden.

Over Addfunds

Addfunds heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van partnerships tussen goede doelen en het bedrijfsleven. Op deze manier creëert Addfunds nieuwe manieren van goed doen voor consumenten die laagdrempelig zijn en passen bij hoe de consument wil bijdragen aan een betere wereld.

 

Wat is Fundrunner?

Fundrunner is de nieuwste sportapp om je activiteiten (zoals fietsen, wandelen, hardlopen) waarmee je buiten kilometers maakt bij te houden. Het unieke is dat je jouw activiteiten ook direct kan omzetten in een donatie voor een goed doel. Het enige wat je hoeft te doen, om een donatie mogelijk te maken, is jouw prestatie en een bericht van je sponsor te delen op een of meerdere social media netwerken. Je hoeft zelf geen sponsors te zoeken, dat hebben wij en de deelnemende goede doelen al voor je gedaan.

Deelnemende goede doelen: Alzheimer NL, Cordaid, De Zonnebloem, Diabetes Fonds, het Rode Kruis, KNRM, Leger des Heils, Natuurmonumenten, Topsport for Life, VluchtelingenWerk NL en World Animal Protection.